Πάμπλουτοι σκανδαλωδώς τοπικοί «άρχοντες», σε μια πόλη που βουλιάζει καθημερινά επι δεκάδες χρόνια στην εγκληματικότητα, την έλλειψη υποδομών, την ανυπαρξία στοιχειώδους φροντίδας, την διασπάθιση δημοσίου χρήματος, την παντελή έλλειψη κάθε προγραμματισμού και σχεδιασμού με τον πολίτη ανημέρωτο, την πλήρη έλλειψη ανταποδοτικότητας δημοτικών τελών και την αδιαφάνεια στην χρήση τους.

Οι απευθείας αναθέσεις, είναι ένα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ θρασύτητος,η άνομη διαγραφή χρεών δεν "συναντά" κανέναν έλεγχο.

Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ και η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι λέξεις άγνωστες στην Δημαρχία των Αχαρνών, με την Παραβατικότητα να οργιάζει με κόστος Ανθρώπινων ζωών και με την έλλειψη Δικαιοσύνης και Ελέγχου να μην έχει προηγούμενο!

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

"Πως κατασκευάζονται "ένοχοι" ..σενάρια απίστευτα.."Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"


Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018

Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ "Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β"

Αcharnes Gordium Bond-Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ στον ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ..

Σενάριο 1ο: Γράφει η σεναριογράφος Μ.Χ.Β


Θέλεις να πάρεις δάνειο.Μη λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο όμως: ΔΕΝ υπογράφουν όλοι. Κάποιοι ζητάνε ρεγάλο. Και όχι οποιοδήποτε ρεγάλο:π.χ. 60.000€ παίρνει ένας και λίγο αργότερα-ο ίδιος που πούλησε την..υπογραφή του- παίρνει άλλες 30.000€.

Ναι αλλά ΟΙ ΑΛΛΟΙ πως θα τα εισπράξουν;

"Εγκέφαλοι στην υπηρεσία του Κακού", ζόμπι που θα έπρεπε να βρίσκονται στον τάφο τους εδώ και χρόνια αλλά περιφέρονται καταγράφοντας στον τύπο "συμβουλές και παραινέσεις" έχουν φαεινές τέτοιες ιδέες, αλλά συνήθως υπάρχουν άλλοι μισθοφόροι σουλατσαδόροι για όλες τις βρώμικες δουλειές (αυτοί επιπροσθέτως είναι και ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΜΜΙΣΘΟΙ αφού είναι πανάκριβες οι ...υπηρεσίες τους, θα φτάσουμε και σ’ αυτούς) βρίσκουν την λύση:
πληρώνουν την πανάκριβον υπογραφή του περί ου ο λόγος, αλλά..βάζουν δίπλα ένα όνομα-κατά προτίμηση κάποιου που μισούν- και υποτίθεται πως τα πήρε ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!!!!
Kαι "ούτε γάτα ούτε ζημιά"..Μήπως πρόκειται.. να το μάθει;

Και εδώ,έρχεται η διαπίστευση της ηλιθιότητας:

Μισερός και κατά βάσιν πανηλίθιος πλήν ισχυρά εμπλεκόμενος στα κοινά άνθρωπος ,αντί να κρύψει ό,τι έγινε, μην τυχόν και το μάθει το θύμα,περιφέρει σε όλη την πόλη το όνομα «του απατεώνα ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ».
Τον μισεί θανάσιμα και ονειρεύεται τον εξανδραποδισμό του. Νοιώθει δυνατός και άτρωτος, χάριν της θέσης και της υψηλής προστασίας όσων τον στηρίζουν.
Και επιτίθεται στον άνθρωπο:

Τον εξευτελίζει. Τον εξαφανίζει .Καταστρέφει την δουλειά του. Την φήμη του. Την οικογένειά του. Την υγεία του..
Πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι και το σενάριο εδώ –σκέπτομαι να το πουλήσω σε κανάλι- λέει ότι σε ένα από αυτά ,κατά την διάρκεια της διεστραμμένης συμπεριφοράς του, δέχεται από ακροατή μια ερώτηση:

-ρε συ..να έρθω και εγώ αύριο να μου δώκεις 100.000€ που τα χρειάζομαι…ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ;(ακολουθούν χάχανα!)

Επιστρατεύει έναν άλλο κομματικό τσανακογλύφτη, που κάθε πρωϊ παίρνει από το σταθμό του τρένου την αμαξοστοιχία.
Ο μισθοφόρος, φωνάζει δυνατά μιλώντας σε γνωστούς που ταξιδεύουν μαζί του,για «ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ των δημοτών» και βροντοφωνάζει το όνομα του θύματος να το ακούσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Επιστρατεύει γελοίους " δημοσιογράφους" για διασπορά υπονοιών και «καταγγελιών»…και πολλά άλλα που θα τα αναλύσουμε εν καιρώ!

Μέχρι που το θύμα αρχίζει να ψάχνει.Και βρίσκει…τι άλλο; ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!

Στην αρχή πέφτει από τα σύννεφα, ακολουθεί ένας ντουβρουτζάς…ΑΛΛΑ έχει οριστικοποιήσει πια το πώς και το γιατί και το βασικότερο: αποδείξεις-φωτιά βρίσκονται στα χέρια του. Αδιάψευστα.…

Acharnon Gordium Bond-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Για την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ γράφει εν Αχαρνές:Mε αφορμή ένα σημερινό επισυναπτόμενο δημοσίευμα του τ. Αντινομάρχου κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ..

 ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ γράφει εν Αχαρνές: M ε αφορμή ένα σημερινό επισυναπτόμενο    δημοσίευμα του τ. Αντινομάρχου κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡ...