Πάμπλουτοι σκανδαλωδώς τοπικοί «άρχοντες», σε μια πόλη που βουλιάζει καθημερινά επι δεκάδες χρόνια στην εγκληματικότητα, την έλλειψη υποδομών, την ανυπαρξία στοιχειώδους φροντίδας, την διασπάθιση δημοσίου χρήματος, την παντελή έλλειψη κάθε προγραμματισμού και σχεδιασμού με τον πολίτη ανημέρωτο, την πλήρη έλλειψη ανταποδοτικότητας δημοτικών τελών και την αδιαφάνεια στην χρήση τους.

Οι απευθείας αναθέσεις, είναι ένα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ θρασύτητος,η άνομη διαγραφή χρεών δεν "συναντά" κανέναν έλεγχο.

Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ και η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι λέξεις άγνωστες στην Δημαρχία των Αχαρνών, με την Παραβατικότητα να οργιάζει με κόστος Ανθρώπινων ζωών και με την έλλειψη Δικαιοσύνης και Ελέγχου να μην έχει προηγούμενο!

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ


Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014
ΜΑΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ BLOG THΣ:Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» ΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ


Η μεγαλύτερη επιτυχία του συστήματος που έλεγχε –και ελέγχει – την τοπική αυτοδιοίκηση των Αχαρνών είναι η φίμωση, το κυνηγητό και η καταδίκη του τοπικού τύπου έτσι ώστε να μην έχει την δύναμη να ενημερώνει τον Λαό της πόλης.
Αποτελέσματα:
-να θέτουν υποψηφιότητα –ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ- παρατάξεις που οι αρχηγοί τους δεν είναι τίποτα άλλο από ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΑΪΖΟΜΕΝΟΙ «πολιτικάντες της σφαλιάρας»
-να απομακρύνεται ο μέσος δημότης ο οποίος ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ και ως τέτοιος δίνει την ευκαιρία στους «αρχόντους» να λένε: «..ο κόσμος ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ!!». Το μεγαλύτερο ως τώρα «άσφαιρο όπλο» κάθε δημαρχίας των Αχαρνών. Ψευδές και στημένο!!
-η εκάστοτε τοπική αυτοδιοίκηση (εκλεγμένη από ΑΝΙΔΕΟΥΣ και ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ πολίτες) να επιτυγχάνει τους σκοπούς της είτε αυτοί είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ είτε άπτονται της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ είτε αυτή της …οικογενειακής, είτε αυτή του κόμματος που μυστικά ή φανερά την στηρίζει!!
- η εκάστοτε τοπική αυτοδιοίκηση (εκλεγμένη από ΑΝΙΔΕΟΥΣ και ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ πολίτες) παραχωρεί τεμάχια δημοτικής περιουσίας που είναι ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ σε όποιον την βοηθά να υπάρχει και να ωφελείται και λαμβάνει ως αντίτιμο «οφέλη κάθε είδους» ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝ «ΜΥΡΩΔΙΑ» Ο ΜΟΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ: Ο ΔΗΜΟΤΗΣ!!
- η εκάστοτε τοπική αυτοδιοίκηση (εκλεγμένη από ΑΝΙΔΕΟΥΣ και ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΥΣ πολίτες) δια της στήριξης και «ώθησης» στα κοινά ατόμων που ανήκουν στο σύστημα και αποτελούν στοιχεία παρεών της, ελέγχει και κρατά στο σκοτάδι κάθε είδους θετικό στοιχείο που την ενοχλεί.
-η πρωτοφανής μάχη κατά του τοπικού τύπου που ανθίσταται, η προσπάθεια απαξίωσής του, η εξαγορά κάποιων πενών και η μετατροπή τους σε μισθοφορικές πένες, είναι ένα φαινόμενο που η επόμενη δημαρχία (ΑΝ είναι ΜΗ συστημική) πρέπει να φροντίσει ως θέμα πρώτης προτεραιότητος

Ο Τοπικός Τύπος πρέπει να βρει την θέση που του αξίζει, πρέπει ΝΑ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ ώστε να είναι σε θέση διαβιώντας αξιοπρεπώς να ενημερώνει την πόλη ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, πρέπει να αντιμετωπίζεται με ΣΕΒΑΣΜΟ, ΕΚΤΙΜΗΣΗ και να του παρέχεται Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ, είτε στηρίζει, είτε ΔΕΝ στηρίζει την εκλεγείσα Αρχή.

Η από « φωτιάδη και εδώ» Ιαβερική και ύπουλη καταδίωξη του Τύπου που στρέφεται ΚΑΤΑ των ενόχων για κάθε είδους εγκλήματα διοικήσεων πρέπει να εξοστρακιστεί και ο Τύπος να αναλάβει τον ρόλο του που είναι ΕΝΑΣ: Η υγιής κριτική της Αρχουσας Εξουσίας του Τόπου.
Τότε μόνο το κτίριο της οδού Φιλαδελφείας μπορεί να λέγεται ΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ
Αναρτήθηκε από Maria chadzidakis vavouranakis στις 4/11/2014 01:32:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ γράφει εν Αχαρνές:Mε αφορμή ένα σημερινό επισυναπτόμενο δημοσίευμα του τ. Αντινομάρχου κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ..

 ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ γράφει εν Αχαρνές: M ε αφορμή ένα σημερινό επισυναπτόμενο    δημοσίευμα του τ. Αντινομάρχου κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡ...