Πάμπλουτοι σκανδαλωδώς τοπικοί «άρχοντες», σε μια πόλη που βουλιάζει καθημερινά επι δεκάδες χρόνια στην εγκληματικότητα, την έλλειψη υποδομών, την ανυπαρξία στοιχειώδους φροντίδας, την διασπάθιση δημοσίου χρήματος, την παντελή έλλειψη κάθε προγραμματισμού και σχεδιασμού με τον πολίτη ανημέρωτο, την πλήρη έλλειψη ανταποδοτικότητας δημοτικών τελών και την αδιαφάνεια στην χρήση τους.

Οι απευθείας αναθέσεις, είναι ένα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ θρασύτητος,η άνομη διαγραφή χρεών δεν "συναντά" κανέναν έλεγχο.

Η ΙΣΟΝΟΜΙΑ και η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι λέξεις άγνωστες στην Δημαρχία των Αχαρνών, με την Παραβατικότητα να οργιάζει με κόστος Ανθρώπινων ζωών και με την έλλειψη Δικαιοσύνης και Ελέγχου να μην έχει προηγούμενο!

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

ΑΧΑΡΝΕΣ:ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ 2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ


Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2018

ΑΧΑΡΝΕΣ:ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ 2007 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΗ ΝΤΟΥΡΟ

Για το κάτωθι γραφέν,ενημερώνω οτι βρίσκεται στην διάθεση όποιου το επιθυμεί το έγγραφο, για πιθανό έλεγχο χάρτου και γραφής από Γραφολόγο,ή άλλο ειδικό επιστήμονα.

Στην διάθεση της εφημερίδας και εις γνώσιν των δημοτών των Αχαρνών, υπάρχει το εξής (πέντε σελίδων) έγγραφο.Στην πρώτη σελίδα, η δεύτερη εγγραφή, έχει ως εξής:

"ΕΤΟΣ 2007
ΑΚΡΙΒΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:11/12/2007
5)Σύμφωνα με το προληπτικό έλεγχο του Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου παρατηρήθηκαν τα εξής:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΑΞΗΣ 121
ΧΕΠ 1748
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΝΤΟΥΡΟΣ Κ. ΣΩΤΗΡΗΣ
ΠΟΣΟ: 3.200,00

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ

Η δαπάνη δεν είναι νόμιμη καθώς με βάση τον αριθμό των εργαζομένων του δήμου δεν προκύπτει υποχρέωση απασχόλησης και δεύτερου ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
Επίσης η δαπάνη επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του Δήμου του έτους 2006 και όχι του 2007"
Αξίζει να γίνει γνωστό εάν το αναφερόμενο ένταλμα τελικώς ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ(;;;) και με ποια αιτιολογία.

=Για όποιον δημότη ενδεχομένως χρειάζεται διευκρινίσεις, το ως άνω γραφέν σημαίνει οτι ο κ. ΝΤΟΥΡΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ελάμβανε αμοιβή για υπηρεσίες που ο δήμος Αχαρνών ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ, επειδή είχε ΗΔΗ Τεχνικό Ασφαλείας.
Για περισσότερες διευκρινίσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του Δήμου ΑΧΑΡΝΩΝ

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ γράφει εν Αχαρνές:Mε αφορμή ένα σημερινό επισυναπτόμενο δημοσίευμα του τ. Αντινομάρχου κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ..

 ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗ γράφει εν Αχαρνές: M ε αφορμή ένα σημερινό επισυναπτόμενο    δημοσίευμα του τ. Αντινομάρχου κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΡΗΓΟΡ...